ODGOJ ZA HUMANOST OD MALIH NOGU

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dječji vrtić „ Ivančice” Ivanec sustavno provodi aktivnosti iz područja „ Humanih vrednota” – programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava.

U svojim aktivnostima omogućavamo djeci rane i predškolske dobi stjecanje odgoja za humaniji, zdraviji i sigurniji život.

Djeca rane i predškolske dobi brzo uče, usvajaju određene navike, razvijaju različite vještine. Njihovo je učenje emocionalno obojeno.

Tak smo donacijama igračaka u suradnji sa Crvenim križem Grada Ivanca, koji je u službi humanosti svim ljudima u potrebi, željeli uljepšati Uskršnje blagdane našim najmlađim sugrađanima.

Djeca, njihovi roditelji i odgojitelji iz skupine „ŽABICE“, organizirali su akciju prikupljanja igračaka za djecu slabijeg imovinskog stanja sa područja Grada Ivanca.

Sa prepunim vrećama igračaka, danas, 29.03.2023. godine stigli smo u prostorije Crvenog križa u Ivancu te ih uručili zaposlenicima koji će ih podijeliti djeci, našim prijateljima koji ih nemaju, a mi smo radosna srca  darovali svoje igračke i veseli nas što će baš te igračke nekom djetetu donijeti radost i veselje i učiniti im Uskrs ljepši.

Velika zahvala roditeljima iz skupine ŽABICE i njihovim mališanima što su se uključili u ovu humanitarnu akciju.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_photos_masonry number=”9″ loading_effect=”fade_in” category=”humanost-2023″][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top