Administracija

Svaki dječji korak je važan, a administracija je tu da ga podrži

Administracija vrtića obuhvaća dinamičan tim stručnjaka i osoblja koje se bavi svakodnevnim operativnim zadacima. Ključne uloge u administraciji uključuju ravnatelja koji donosi odluke i koordinira rad osoblja, odgojitelje koji su izravno u kontaktu s djecom pružajući im podršku i obrazovanje, te administrativno osoblje koje se brine o organizaciji, komunikaciji i financijskim aspektima vrtića.​

Upravno vijeće sastoji se od predstavnika zajednice, roditelja, stručnjaka iz područja obrazovanja i drugih zainteresiranih pojedinaca koji su posvećeni unapređenju kvalitete obrazovnog iskustva djece u našem vrtiću. Ova raznolika skupina pojedinaca zajednički radi na donošenju ključnih odluka, postavljanju ciljeva i osiguranju transparentnosti i odgovornosti u upravljanju vrtićem.

UPRAVNO VIJEĆE

NATJEČAJI

U odjeljku Natječaji pronađite najnovije prilike za zaposlenje u našem dječjem vrtiću. Kroz ovaj link, otvarate vrata mogućnosti za pridruživanje našem predanom timu odgojitelja, administrativnog osoblja i drugih stručnjaka. Ovdje redovito objavljujemo otvorene pozicije, nudeći vam priliku postati ključnim dijelom naše zajednice. Saznajte više o trenutnim natječajima, procesu prijave i pridružite se našem timu koji svakodnevno doprinosi sreći i razvoju djece u poticajnom okruženju našeg vrtića. Kliknite i istražite svoju putanju u radu s djecom.

U odjeljku Javna Nabava, pronađite informacije o trenutnim nabavnim prilikama u našem dječjem vrtiću. Kroz ovaj link, otvarate vrata mogućnosti za sudjelovanje u procesima javne nabave te suradnju s našim vrtićem. Redovito ažuriramo natječaje i pružamo detalje o postupcima, pružajući tvrtkama i ponuđačima priliku za suradnju s našom ustanovom. Saznajte više o trenutnim nabavnim potrebama, uvjetima sudjelovanja i pridružite se procesima koji doprinose kvaliteti našeg vrtića. Kliknite i istražite mogućnosti suradnje u okviru javne nabave.

JAVNA NABAVA

ODGOJNO-OBRAZOVNI DOKUMENTI

U sekciji Odgojno-obrazovni dokumenti, pronađite relevantne materijale koji podržavaju pedagoški pristup našeg dječjeg vrtića. Kroz ovaj link, stoji vam na raspolaganju široka paleta dokumenata, uključujući pedagoške smjernice, kurikulumi, i druge resurse koji oblikuju naš rad s djecom. Redovito ažuriramo ove dokumente kako bismo osigurali sukladnost s najnovijim pedagoškim standardima i pružili podršku odgojiteljima, roditeljima te ostalom osoblju u ostvarivanju kvalitetnog odgoja i obrazovanja za naše mališane. Kliknite i istražite bogatstvo odgojno-obrazovnih materijala u našem vrtiću.

U odjeljku Financijski planovi i izvješća, pronađite sveobuhvatne informacije o financijskom aspektu našeg dječjeg vrtića. Kroz ovaj link, imate pristup detaljnim financijskim planovima, godišnjim izvješćima, proračunima te ostalim relevantnim dokumentima. Redovito ažuriramo ove informacije kako bismo osigurali transparentnost i pouzdanost u upravljanju financijskim resursima vrtića. Ovaj odjeljak pruža uvid u financijsko zdravlje vrtića, što je od koristi roditeljima, donositeljima odluka te ostalim dionicima. Kliknite i istražite detaljne financijske podatke koji podupiru stabilnost i održivost naše ustanove.

FINANCIJSKI PLANOVI I IZVJEŠĆA

INTERNI AKTI I PRAVILNICI

U odjeljku Interni akti i pravilnici, pronađite ključne dokumente koji reguliraju unutarnje poslovanje našeg dječjeg vrtića. Kroz ovaj link, imate pristup raznovrsnim internim aktima, pravilnicima o radu, pravilima ponašanja, i drugim dokumentima koji čine temelj organizacije i pružaju smjernice za djelovanje osoblja, roditelja i djece. Ovi dokumenti redovito se ažuriraju kako bi odražavali najnovije standarde i prakse u području odgoja i obrazovanja djece. Pristupom ovim materijalima, stvaramo transparentno okruženje i osiguravamo dosljednost u primjeni pravila unutar naše ustanove. Kliknite i istražite ključne internetske akte koji oblikuju našu zajednicu.

U sekciji Pristup informacijama i zaštita osobnih podataka, pronađite sve relevantne informacije o našim praksama vezanim uz transparentnost i privatnost. Kroz ovaj link, omogućujemo vam pristup informacijama o načinu na koji obrađujemo i štitimo osobne podatke, pružajući jasne smjernice o pravilima privatnosti i pravima naših korisnika.

Redovito ažuriramo informacije kako bismo osigurali sukladnost s najnovijim zakonima o zaštiti podataka. Ova sekcija pruža roditeljima, zaposlenicima i ostalim dionicima detaljan uvid u naše prakse rukovanja informacijama i politike privatnosti. Kliknite i istražite kako se brinemo o pristupu informacijama i zaštiti osobnih podataka unutar naše ustanove.

PRISTUP INFORMACIJAMA I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sreća, znanje, i još mnogo toga. Naš vrtić ima sve!

Scroll to Top