OBAVIJEST RODITELJIMA O DOVOĐENJU I ODVOĐENJU DJECE IZ VRTIĆA

Poštovani roditelji/skrbnici,

 

zbog zaštite sigurnosti djece, organizacije rada odgojitelja i kuhinje te radova na dogradnji Vrtića, koji uskoro započinju, molimo Vas da svoju djecu dovodite u Vrtić svakog radnog dana najkasnije do 08:15h. Nakon toga, Vrtić će se zaključati i više neće biti moguć slobodan ulazak u isti.

 

Uslijed iznimnih i neočekivanih situacija, koje se obavezno moraju unaprijed javiti ili odgojiteljima odgojne skupine koju Vaše dijete pohađa ili na brojeve telefona 042/782-328, 042/202-118 i 042/202-119, biti će moguće doći do glavnog ulaza Vrtića i nakon 08:15h, gdje ćete onda pričekati dolazak nekog od djelatnika Vrtića da Vam otvori vrata. Naglašavamo kako se ovdje mora raditi o iznimnim situacijama i molimo da to ne zloupotrebljavate.

 

Molimo Vas da si organizirate vrijeme dovođenja djece na način da budete ovdje najkasnije do 08:15h kako bi izbjegli nepotrebne neugodnosti.

 

Glede odvođenja djece, vrata Vrtića otvoriti će se u 14:00h i biti će otvorena od odvođenja posljednjeg djeteta iz Vrtića, a najkasnije do 16:30h što je redovno radno vrijeme Vrtića.

 

Za polaznike naših programa predškole i kraćeg programa opće dječje igraonice, Vrtić će biti otvoren u vremenu predviđenom za odvijanje spomenutih programa.

 

Također, molimo Vas da prilikom dolaska i odlaska u dvorišni prostor Vrtića obavezno za sobom zatvorite ogradu i povučete sigurnosnu zakačku na vrhu vrata kojom se onemogućava djeci da otvore vrata.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju!

 

Ravnateljica:

Milena Golubić

Scroll to Top