ZAHTJEV ZA NASTAVKOM KORIŠTENJA USLUGA VRTIĆA

Poštovani roditelji,

 

Dječji vrtić Ivančice Ivanec u postupku je priprema za upise u narednu pedagošku 2024./2025. godinu.

 

U svrhu izračuna slobodnih mjesta po pojedinim odgojnim (dobnim) skupinama, potrebna nam je informacija o broju djece koja nastavljaju s pohađanjem vrtića i naredne pedagoške 2024./2025. godine, stoga molimo roditelje djece polaznika vrtića koji žele da njihovo dijete pohađa vrtić i naredne pedagoške godine da potpišu zahtjev, koji im je dostupan u odgojnim skupinama koje pohađaju njihova djeca.

 

Posebno napominjemo kako su roditelji, koji žele da njihova djeca nastave s pohađanjem vrtića u narednoj pedagoškoj godini, dužni podmiriti sva svoja dospjela dugovanja prema vrtiću s danom 29. veljače 2024. godine. Ukoliko to ne učine, njihovi zahtjevi za nastavkom korištenja usluga neće se razmatrati i dijete će im biti ispisano s posljednjim danom tekuće pedagoške 2023./2024. godine (31. kolovoza 2024. godine), pa Vas molimo da vodite računa o tome da kasnije ne bi bilo neugodnih situacija.

 

Zahtjevi za nastavkom korištenja usluga vrtića dostupni su zainteresiranim roditeljima za potpis tijekom cijelog mjeseca veljače u odgojnim skupinama.

Scroll to Top