Stručni suradnici

Stručni Timovi: Psiholog i Zdravstvena Voditeljica - Ključna Potpora Razvoju Vaših Mališana

U Vrtiću Ivančice Ivanec, stručni tim obuhvaća iskusnog psihologa i zdravstvenu voditeljicu. Naš psiholog je posvećen emocionalnom i socijalnom razvoju djece, pružajući podršku i savjetovanje. Zdravstvena voditeljica brine o zdravlju mališana, prateći njihov fizički i wellness aspekt. Ova stručna suradnja osigurava sveobuhvatan pristup brizi o djeci u našem vrtiću.

Psiholog: Podrška Emocionalnom Razvoju

Naš iskusni psiholog posvećen je pružanju podrške emocionalnom razvoju vaše djece. Kroz individualno savjetovanje i aktivnosti prilagođene dobnim skupinama, radi na jačanju emocionalne inteligencije i socijalnih vještina. Njegova stručnost doprinosi stvaranju sigurnog okruženja gdje svako dijete može izražavati svoje osjećaje i razvijati se na najbolji mogući način.

Zdravstvena Voditeljica: Fizičko Blagostanje Mališana

Naša zdravstvena voditeljica brine o dobrobiti mališana, prateći njihovo fizičko zdravlje i wellness. Redovito provodi preventivne preglede, educira o zdravim navikama i surađuje s roditeljima kako bi osigurala da svako dijete dobije pravilnu skrb. Njezina predanost promicanju zdravog života ključna je za holistički pristup brizi o našim Ivančicama.

Timski Rad za Holistički Razvoj

Stručni tim psihologa i zdravstvene voditeljice usko surađuje kako bi pružio sveobuhvatan pristup brizi o djeci. Kombiniranjem psihološke podrške s pažljivom brigom o fizičkom zdravlju, stvaramo integriranu sredinu koja potiče holistički razvoj svakog mališana. Timski rad ključan je za ostvarivanje najboljeg iskustva i podrške svakom djetetu u našem vrtiću.

MARTINA KUŠTELJEGA

Zdravstvena voditeljica brine o dobrobiti svih naših malih polaznika, osiguravajući da njihovo zdravlje bude uvijek na prvom mjestu.

ANDREJA VINCEK

Naša psihologinja pruža stručnu podršku emocionalnom i mentalnom razvoju djece, osiguravajući poticajno okruženje za njihovu dobrobit.

Sreća, znanje, i još mnogo toga. Naš vrtić ima sve!

Scroll to Top