DJEČJI TJEDAN U GRADSKOM DJEČJEM VRTIĆU IVANČICE IVANEC

U sklopu obilježavanja dječjeg tjedna,danas 09.10.2020. u našem vrtiću održana je lutkarska predstava „JEŽEVA  KUČICA“, koju su pripremile odgojiteljice lutkarskog tima našeg vrtića.

Poštivajući mjere HZJZ, predstava je održana na otvorenom prostoru vrtičkog dvorišta,iz razloga da bi se osigurao dovoljno velik razmak između djece dugih skupina i na taj način maksimalno zaštitili naše najmlađe.

Održane su dvije predstave i bila su prisutna djeca svih odgojnih skupina,osim najmlađih iz LAVIĆA i ŽABICA.

Veseli likovi iz predstave-ježić,lisica,zeko,vuk,medvjed i divlja svinja-izmamili su osmjehe i radost na njihovim licima.

Za to vrijeme,na drugom kraju dvorišta,naš domar,striček Vlado već je počeo peći kestene i njihov miris osjećao se po čitavom dvorištu.

Opojni miris kestena namamio je djecu koja su veselo potrčala do stričeka Vlade koji ih je veselo dočekao i zajedno sa odgojiteljima podijelio djeci kestene na njihovo veliko zadovoljstvo.

Veselo raspoloženje trajalo je i dalje na našem dvorištu uz pokretne igre djece,pjesmice,plesa i veselja.

[vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”6″ gap=”35″ grid_id=”vc_gid:1602243900831-fc3b7290-b6bf-0″ include=”18857,18858,18859,18860″][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top